Fără categorie, Still

Da! Atitudinea conteaza!

 

      Indiferent de forma fizică, vestimentație sau statut social, dacă ai atitudinea potrivită, din gras/slab, devii perfect; modesta ta vestimentație, va devenii una cu stil; iar statutul tău social va devenii unul agreabil și apreciat, indiferent dacă trăiești o viață de lux sau una modestă.

     Persoanele care poartă o atitudine potrivită, reprezintă o persoană care este stăpână pe sine, plină de încredere, ambițioasă, puternică și curajoasă!
     Consider că, dacă ai personalitatea foarte bine definită și dezvoltată, îmbinată cu o atitudine remarcată, rezultă un succes garantat.

     Persoanele care aparent nu emană o atitudine încrezătoare, o atitudine de invidiat sunt persoanele care, cred că nu știu 100% ce își doresc atât de la ele cât și de la persoanele și mediile din jurul lor. Acestea știu că viața trebuie trăită și atât, iau totul în serios, consider că încearcă să devină persoanele perfecte. Dar consider că, nu prin perfecțiune atragi (atât atenție cât și succes) După cum spune-am într-unul dintre ultimele mele articole, Defectele emană unicitate și defectele sunt interesante, deoarece ne diferențiază unii de alții.

     Indiferent de situația în care te afli, trebuie să iei atitudine asupra ceea ce se întâmplă, deoarece altfel, bunul devine rău, iar răul devine și mai rău și ceea ce îți dorești s-ar putea să nu se întâmple, de ce? Pentru că, după cum spune o vorbă din poporul român ,,Trebuie să pui piciorul în prag” adică să iei atitudine în privința lucrurilor care se întâmplă.

     Inițial, ideea principală pe care voiam să o abordez reprezintă balanța dintre persoanele cu o atitudine considerată de mine ca fiind agreabilă (genială) și o atitudine care mai bine nu ar exista (o atitudine care nu impresionează cu nimic). O persoană cu atitudine foarte relaxată, plină de glume, zâmbete și stări de bine, va avea mereu de câștigat; Spre deosebire de persoanele cu o atitudine negativistă, care nu ,,gustă” glume și care se preocupă mereu de viața altor persoane, aceștia vor avea cel mai mult de pierdut cel puțin din punct de vedere social, deoarece marea majoritate a persoanelor nu agrează acest tip de oameni sau cel puțin așa sunt eu.

Încearcă să îți dezvolți cât mai repede și mai mult personalitatea pentru a ajunge să ai atitudinea potrivită indiferent de situație!

*ATENȚIE! Articolele Letiției nu trebuie luate 100% în serios. Acestea fac referire strict la experiențele, modul de viață și învățăturile Letiției. Dacă aveți impresia că vă regăsiți în anumite scrieri ale Letiției, nu o luați personal. Posibilele personaje din cadrul articolelor nu fac referiri personale asupra anumitor persoane!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s