Experiențe, Fără categorie

De ce ai dat sperante daca în scurt timp ai devenit indiferent?

     
     În momentul în care cunoști o persoană, te împrietenești cu ea și începi să simți o atracție față de ea, cred că, e mai bine să lași lucrurile să decurgă de la sine sau să le lași așa cum sunt. Dacă simți pe moment anumite lucruri nu are sens să le exprimi, deoarece este posibil ca acele simțiri să fie doar de moment, iar pe urmă să îți schimbi total starea și sentimentele față de acea persoană.
     Cred că asta se întâmplă în momentul în care cineva îți spune că reprezinți ceva unic pentru ea și că se bucură că te-a întâlnit și că ai tot ceea ce își dorește de la o persoană. Altfel nu pot să explic sau să înțeleg de ce anumite persoane spun unele lucruri, iar după scurt timp se retrag sau se distanțează.
Nu trebuie grăbit nimic! Altfel cealaltă persoană nu va înțelege exact ce se întâmplă și nu va ști ce să creadă. Cel mai probabil se va retrage total mai repede sau mai târziu, iar persoana care a dat speranțe va rămâne ,,cu ochii în soare”, mai apoi își va da seama că a procedat greșit.
 
  • Nu vă mai jucați cu persoanele din jurul vostru!
  • Nu le mai dați speranțe degeaba!
  • Nu le mai dezamăgiți!
     Nimic nu doare mai mult decât dezamăgirea, mai ales dacă aceasta vine din partea persoanelor de la care te aștepți cel mai puțin sau chiar deloc.
Pentru mine, dezamăgirea reprezintă acel moment în care o anumită persoană face sau spune anumite lucruri urâte la care nu te aștepți și simți o durere ,,sufletească”. Această durere nu poți să o controlezi sau cel puțin să o anticipezi.
 
  • Dacă nu vreți să fiți dezamăgiți, nu dezamăgiți!
  • Dacă vreți să fiți fericiți, nu întristați!
  • Dacă vreți să fiți iubiți, iubiți!
  • Dacă sunteți prea dezamăgiți, renunțați, plecați și deveniți indiferenți!
Decât să dezamăgiți și să dați speranțe degeaba, mai bine lăsați oamenii în pace să își trăiască viața în continuare la fel ca și până acum, nu îi derutați și nu îi opriți din drumul lor. Vedeți-vă de treaba voastră! Nu vă mai jucați cu ei!

*ATENȚIE! Articolele Letiției nu trebuie luate 100% în serios. Acestea fac referire strict la experiențele, modul de viață și învățăturile Letiției. Dacă aveți impresia că vă regăsiți în anumite scrieri ale Letiției, nu o luați personal. Posibilele personaje din cadrul articolelor nu fac referiri personale asupra anumitor persoane!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s