Experiențe, Fără categorie

Femeia frumoasa, puternica si inteligenta are nevoie sa aiba langa ea un barbat la fel de frums, puternic si inteligent

     Femeia frumoasă, puternică și inteligentă are nevoie să aibă lângă ea un bărbat la fel de frumos, puternic și inteligent! Și când spun inteligent nu mă refer la studiile pe care acesta le are.

     Consider că, inteligența nu ține neapărat de studiile pe care le ai. Ci de cei 7 ani de acasă, de felul în care știi să te descurci în viață și de modul în care abordezi lucrurile.

     Nu studiile te definesc ca și persoană, dar dacă abordăm puțin mai îndeaproape această temă, o persoană slabă ca și caracter, nu cred că ar putea rezista lângă o persoană puternică, care deține un anumit nivel ridicat de succes.

     De ce unii bărbați care nu dețin studii superioare consideră că, nu au nici o șansă să susțină o relație cu o femeie independentă care are studii superioare?
Părerile sunt împărțite. Gusturile nu se discută pentru că, fiecare persoană are opinia sa proprie și personală pe care poate alege să o împărtășească sau nu cu alte persoane.
 
     Ceea ce vreau sa spun prin acest articol; Bărbați frumoși, puternici și inteligenți, nu vă lăsați conduși de barierele societății. Dacă nu aveți studii superioare nu înseamnă că, o femeie independentă, deținătoare a unor studii superioare nu va fi dispusă să aibă o relație cu o persoană ca și voi. Femeile caută cu totul altceva la un bărbat decât studii și diplome, pentru că aceste lucruri nu vă definesc ca și persoane. Puteți să fiți bărbați frumoși, inteligenți și puternici și fără studii superioare. Există probabilitatea ca un bărbat care nu deține studii superioare să se descurce mult mai bine în viață, să știe să facă o femeie să se simtă minunat și să susțină o familie, mult mai bine decât ar face-o un bărbat cu studii superioare! Nu vă pierdeți încrederea în propria voastră persoană, nu încercați să fiți altcineva de cât sunteți și cel mai important lucru; să nu vă descurajați din cauza lipsei studiilor superioare!
 

 *ATENȚIE! Articolele Letiției nu trebuie luate 100% în serios. Acestea fac referire strict la experiențele, modul de viață și învățăturile Letiției. Dacă aveți impresia că vă regăsiți în anumite scrieri ale Letiției, nu o luați personal. Posibilele personaje din cadrul articolelor nu fac referiri personale asupra anumitor persoane!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s