Fără categorie, Still

Managementul banilor

 În cadrul acestui articol, voi dezbate anumite metode cu privire la ,,economisirea banilor” cu o influență a propriei experiențe în ceea ce privește acest subiect.
 
1.1. În momentul în care ieși din casă nu lua mulți bani la tine; în acest fel nu vei cheltui mai mulți bani decât ai la tine. (ATENȚIE! SĂ TE ABȚII NEAPĂRAT SĂ CERI ÎMPRUMUTURI DE LA PRIETENI, IAR MAI APOI CÂND AJUNGI ACASĂ SĂ ÎI RETURNEZI)
 
1.2. Stabilește-ți necesitățile:
 
*După ce ai stabilit care îți sunt necesitățile, calculează care este suma aproximativă, necesară pentru acestea și mai adaugă o sumă modică acelei sume necesare (PENTRU ORICE EVENTUALITATE).
 
1.3. Interziceți anumite lucruri:
 
*Implementează-ți în minte că, nu ai nevoie de mai multe lucruri decât cele necesare și te limitezi doar la acelea. (CU SIGURANȚĂ EXISTĂ ȘI UNELE EXCEPȚII CARE ÎȚI PERMIT SĂ TE ABAȚI DE LA REGULĂ.).
 
1.4. NU FUMA!!!
 
*Din moment ce nu fumezi, cu siguranță NU vei avea mai mulți bani, dar acei bani care îi cheltui pe țigări, cu siguranță îi vei folosi pentru alte lucruri mult mai benefice pentru tine.
 
     A) Planifică bugetul lunar!   B) Mergi la cumpărături având o listă care să cuprindă necesități și încearcă să nu depășești lista! C) Evită împrumuturile!
 
 

Fă un raport privind:

 – Ce vrei să cumperi                                                                  

– Ce ai nevoie cu adevărat să cumperi

Planifică un procent din venitul lunar pe care dorești să îl economisești.

 

*ATENȚIE! Articolele Letiției nu trebuie luate 100% în serios. Acestea fac referire strict la experiențele, modul de viață și învățăturile Letiției. Dacă aveți impresia că vă regăsiți în anumite scrieri ale Letiției, nu o luați personal. Posibilele personaje din cadrul articolelor nu fac referiri personale asupra anumitor persoane!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s