Experiențe, Fără categorie

Prea mult

  Știi acel moment în care realizezi că ai epuizat toate șansele posibile pe care i le poți oferi unei persoane?
     În momentul în care te simți neputincios pentru că nu mai ai nimic de acordat și nu îți dorești să mai primești nimic, intervine realitatea și realizezi că nu mai ai nici o așteptare.
     Suntem oameni și nu suntem perfecți. Fiecare dintre noi primim o a doua/a treia șansă, dar  la un moment dat „stocul” de șanse se epuizează. Ajungi la fundul sacului și realizezi că nu poți să faci mai mult de atât . Îmbrățișarea dezamăgirii nu încălzește pe nimeni și nimic, dar „dezamăgirea duce la schimbare” și asta depinde doar de noi. De obicei schimbarea se produce vis-a-vis de persoanele care ne-au dezamăgit. Cu siguranță nu va fi o schimbare benefică pentru acea persoană deoarece probabil se va instala starea de indiferență sau de ignorare totală (ceea ce din punctul meu de vedere nu reprezintă cea mai bună modalitate de „a da peste nas” acelei persoane).
     Uneori când simțim cel mai mic semn de dezamăgire, consider că ar trebui să luăm măsuri în acest sens, altfel ajungem într-un moment în care realizăm că am epuizat șansele și încrederea față de acea persoană și riscăm să fim dezamăgiți (ceea ce nu e de recomandat pentru niciunul dintre noi).
Soarele de care vorbeam a apus. Poveștile se încheie din lipsă de cuvinte. Orice început are și un sfârșit, iar acesta e sfârșitul.  Aș vrea să spun la revedere, dar din păcate e ADIO!

* „Nu crede prea mult, nu iubi prea mult, nu spera prea mult, pentru că acest „prea mult” te va răni extrem de mult!”

*ATENȚIE! Articolele Letiției nu trebuie luate 100% în serios. Acestea fac referire strict la experiențele, modul de viață și învățăturile Letiției. Dacă aveți impresia că vă regăsiți în anumite scrieri ale Letiției, nu o luați personal. Posibilele personaje din cadrul articolelor nu fac referiri personale asupra anumitor persoane!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s