Still

5 motive pentru a te trezi cu 10 minute mai devreme dimineața

     176fe161357a78f06631a25c425fa5bb.jpg

     În general avem tendința de a ne stabili în zona noastră de confort, mai ales dimineața în momentul în care trebuie să ne trezim, preferăm adesea să mai rămânem în confortul de a sta în pat și de a dormii, chiar dacă acest lucru înseamnă să amânăm sau chiar să anulăm anumite lucruri importante care trebuie realizate.

     În ceea ce urmează vă voi prezenta 5 motive care mă determină pe mine să mă trezesc cu cel puțin 10 minute mai devreme dimineața:

  1. 10 minute în plus pentru răsfăț și desfășurarea tabieturilor de dimineață fără a fi pe grabă
  2. 10 minute de sport sau de ce nu 10 minute de dans (ziua începe cu o stare energizată pozitiv în momentul în care fac mișcare dimineața sau chiar dansez)
  3. Planificarea zilei respective în timp ce savurez o cană de cafea sau de ceai 
  4. Servirea micului dejun (adesea mă trezesc în ultimul moment și ratez masa de dimineață)
  5. Lucrez la visul meu (dacă în timpul zilei sunt preocupată de activitățile zilnice și nu găsesc timp și pentru lucrurile pe care visez să le realizez, dimineața am ocazia de a raționa, de a cerceta și de a muncii și pe acest plan)

  Bineînțeles că aceasta este o listă restrânsă, însă fiecare dintre noi suntem responsabili să ne        stabilim prioritățile și propriile motive pentru a ne trezi cu 10 minute mai devreme dimineața.

*ATENȚIE! Articolele Letiției nu trebuie luate 100% în serios. Acestea fac referire strict la experiențele, modul de viață și învățăturile Letiției. Dacă aveți impresia că vă regăsiți în anumite scrieri ale Letiției, nu o luați personal. Posibilele personaje din cadrul articolelor nu fac referiri personale asupra anumitor persoane!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s