Still

Descoperă-ți propriul stil vestimentar

13514415_1161072163956979_442794326_n.jpg

     Mi s-a adresat adesea afirmația ,,Ce fain te îmbraci” și mi-am dat seama că modul în care îmi aleg ținutele vestimentare, le port și le accesorizez nu se încadrează neapărat într-un anume stil vestimentar. Pur și simplu port ceea ce îmi place și ceea ce mă definește.

     Consider că propriul stil vestimentar definește personalitatea fiecăruia dintre noi, dar la fel de bine putem să fim adepții mai multor stiluri vestimentare în funcție de eveniment, locație, persoane sau starea de spirit. 

De exemplu: Dacă participăm la un eveniment elegant, ținuta noastră va avea tente elegante, dar dacă vom participa la un concert Reggae cu siguranță ținuta noastră va deveni mult mai lejeră și adaptată locului și stilului regăsit acolo.

     În ceea ce urmează vor fi prezentate câteva sugestii în ceea ce privește descoperirea propriului stil  vestimentar:

  1. Analizează-ți propriul stil de viață  (În funcție de programul tău zilnic și de locațiile pe care le frecventezi poți să îți construiești stilul vestimentar.)
  2. Realizează-ți inventarul propriilor articolelor vestimentare (Așa vei putea să faci o selecție între lucrurile care îți plac și pe care vrei să le porți în continuare și lucrurile care nu îți plac atât de mult și nu îți face plăcere să le porți.)
  3. Încearcă să combini articolele vestimentare din garderoba proprie între ele în funcție de culori, cromatică sau stilul în care se încadrează fiecare (*ATENȚIE! combinarea hainelor în funcție de culoare nu înseamnă ,,asortarea întregii ținute” dacă combini o pereche de pantaloni cu un tricou de aceeași culoare nu înseamnă că ai combinat bine culorile, acest fapt  denotă penibilitatea ținutei.)
  4. Poartă ținutele în care te simți tu bine și care îți definesc personalitatea
  5. Dacă nu deții un corp ,,perfect” NU purta haine mulate
  6. Poartă MAXIM 3 culori într-o ținută (Altfel vei arăta ca un clown.)
  7. Nu te lăsa pradă ,,modei” (De multe ori am auzit afirmația ,,Ești îmbrăcat la modă” dar asta nu contează. Dacă este la modă și toată lumea poartă o ținută mulată tu nu trebuie să o porți ca să arați ,,bine îmbrăcat”. Dacă tu vei purta o ținută vaporoasă în care să te simți bine și în care să poți să fii tu însuți, va fi perfect.) 
  8. Atâta timp cât vei purta o ținută cu atitudine vei avea cel mai râvnit stil
  9. Nu trebuie să ,,arunci” bani mulți pe haine doar pentru a arăta bine îmbrăcat, poți să ai un stil vestimentar potrivit și cu o ținută în care ai investit mai puțini bani
  10. *Atenție! Ținuta neaccesorizată este o ținută fără personalitate (Accesoriile dau viață și un plus de culoare, aspect și senzație ținutei.)

*ATENȚIE! Articolele Letiției nu trebuie luate 100% în serios. Acestea fac referire strict la experiențele, modul de viață și învățăturile Letiției. Dacă aveți impresia că vă regăsiți în anumite scrieri ale Letiției, nu o luați personal. Posibilele personaje din cadrul articolelor nu fac referiri personale asupra anumitor persoane!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s