Evenimente

Concert El Negro

18110838_1462318647165661_1243959653_n

Anul acesta cu ocazia „Zilelor memoriale ale lui Bob Marley” am asistat la primul concert El Negro din viața mea. A fost un concert tribut care a inclus și câteva dintre piesele originale ale trupei.

Visam la acest concert de când eram mică, iar acum viața mi-a demonstrat încă odată că orice este posibil.

Am rămas plăcut impresionată de pasiunea cu, care fredonează Bogdan Negroiu (solistul trupei El Negro). Se vede foarte clar și intens cât de adânc îl pătrunde și cum îi curge muzica reggae prin vene.

Când spui El Negro, spui Bogdan Negroiu. El Negro este cea mai veche trupă reggae din România, mai exact această trupă s-a lansat pe piața muzicală din România în luna februarie a anului 1999 cu piesa „Spune-mi cine ești”              Imagini pentru sageata care arata spre dreapta

Consider că în momentul lansării trupei reggae, muzica acesteia nu suna exact și cum sună muzica reggae, dar odată cu trecerea timpului și cu înaintarea în carieră această trupă a ajuns la performanța de a lansa și de a cânta muzică reggae adevărată, precum sună piesa ploaia lansată în anul 2005.    Imagini pentru sageata care arata spre dreapta

Din păcate nu pot să exprim în cuvinte ceea ce am simțit atât în suflet cât și în atmosferă. Dar vă spun foarte sincer că ceea ce am simțit și am trăit în acele momente a fost ceva unic, o experiență pe care aș repeta-o la nesfârșit.

P.S. Este foarte important să avem și persoane potrivite alături de noi în asemenea momente, altfel de unul singur sufletul nostru nu poate să simtă lucrurile la o intensitate atât de mare.

*Vă recomand cu cel mai mare drag liniștea pe care o transmite această trupă sufletelor.    Apropo de liniște, aceasta este denumirea piesei mele preferate din repertoriul trupei El Negro Imagini pentru sageata care arata spre dreapta

*ATENȚIE! ARTICOLELE LETIȚIEI NU TREBUIE LUATE 100% ÎN SERIOS. ACESTEA FAC REFERIRE STRICT LA EXPERIENȚELE, MODUL DE VIAȚĂ ȘI ÎNVĂȚĂTURILE LETIȚIEI. DACĂ AVEȚI IMPRESIA CĂ VĂ REGĂSIȚI ÎN ANUMITE SCRIERI ALE LETIȚIEI, NU O LUAȚI PERSONAL. POSIBILELE PERSONAJE DIN CADRUL ARTICOLELOR NU FAC REFERIRI PERSONALE ASUPRA ANUMITOR PERSOANE!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s